Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@10:30:53 GMT

بهترین سریال‌های کره‌ای یک ماه آینده

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۸۲۳۶

بهترین سریال‌های کره‌ای یک ماه آینده

فرارو- ماه سپتامبر برای طرفداران سریال‌های کره‌ای ماه پر رونق و جذابی خواهد بود. در این یک ماه تعداد زیادی سریال با ژانر‌ها و حال و هوا‌های مختلف خواهیم داشت؛ از کمدی‌های عاشقانه و ورزشی گرفته تا سریال‌های فانتزی و درام‌های جنایی و مهیج.

به گزارش فرارو به نقل از فرادید، در اینجا فهرستی از هفت سریال تازۀ این ماه را خواهید دید که به خاطر داستان‌های جذاب و بازیگران معروفشان می‌شود از همین الان حدس زد که مخاطبان زیادی را جذب خودشان خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. بحران ایکس (Critical X)

این درام کمدی با حال و هوایی شاد و شوخ‌طبعانه، بحران‌های مختلفی را به تصویر می‌کشد که کره‌ای‌های میانسال از طبقات مختلف اجتماعی دچارشان هستند. شخصیت اصلی سریال آقای یون است؛ او چند سال قبل، پس از فارغ‌التحصیل شدن از یک دانشگاه درجه‌یک و معتبر، در یک شرکت بزرگ استخدام شده است. این‌ها باعث می‌شد که او همیشه به آیندۀ خودش خوش‌بین باشد. اما حالا آقای یون مرد میانسالی است که کلی مشکل دور و برش را گرفته؛ دارد از شرکت اخراج می‌شود و با سقوط قیمت سهامش در آستانۀ ورشکستگی هم هست. همسر یون که خودش دوست دارد رمان‌نویس معروفی بشود، همیشه به شوهرش دلگرمی می‌دهد؛ هرچند که بعضی وقت‌ها هم با تمام قدرت سر او داد می‌زند!

تاریخ انتشار: از ۱۱ شهریور

۲. نابینا (Blind)

در این سریال مهیج جنایی، چند شهروند عادی عضو هیات منصفه، به شکلی ظالمانه قربانی جنایت وحشتناک یک قاتل سریالی شده‌اند. بعد از این اتفاق سه نفر با هم متحد می‌شوند تا معمای این پرونده را حل کنند. یکی از این سه نفر ریو سونگ جون است که یک کارآگاه باهوش و مصمم است. او بالاترین رتبه را در بین کارآگاهان کره دارد. برادر بزرگتر او یعنی سونگ هون هم یک قاضی ایده‌آل‌گرا و عدالت‌خواه است که بالاترین نمره را در آزمون قضاوت داشته و از بهترین آکادمی حقوق فارغ‌التحصیل شده. نفر سوم دختر جوانی به اسم جو یون کی است است؛ یک مددکار اجتماعی با قلب مهربان که همیشه تلاش می‌کند تا از آدم‌های نیازمند حمایت کند.

تاریخ انتشار: از ۲۵ شهریور

۳. روزی روزگاری یک شهر کوچک (Once Upon A Small Town)

این سریال کمدی و عاشقانه دربارۀ یک دامپزشک جوان به اسم هان جی‌یوی است که در سئول زندگی می‌کند. یک روز پدربزرگ هان با او تماس می‌گیرد و با لحنی جدی از او می‌خواهد که فورا به روستای هیدونگ (یعنی محل زندگی پدربزرگ) برود. هان فکر می‌کند مشکلی پیش‌آمده و به همین خاطر به سرعت به آنجا می‌رود. اما وقتی به روستا می‌رسد متوجه می‌شود که پدربزرگش در واقع به سفر دور اروپا رفته است. پدربزرگ یادداشتی برای هان گذاشته و از او خواسته که در شش ماه آینده مسئولیت ادارۀ کلینیک دامپزشکی روستا را به عهده بگیرد. یک افسر پلیس زن به اسم آن‌جایونگ در این روستا هست که برای اسکان هان در روستا و حل مشکلاتی که سر راهش قرار می‌گیرند به او کمک می‌کند.

تاریخ انتشار: از ۱۴ شهریور

۴. قاچاقچی‌های قدیس (Narco Saints)

این سریال مهیج جنایی که بعضی از بهترین و معروف‌ترین بازیگران کره‌ای مثل‌ها جونگ وو (Ha Jung-woo) در آن ایفای نقش کرده‌اند، دربارۀ یک تاجر کره‌ای به اسم کانگ این‌سو است که در کشور سورینام مشغول کسب و کار است. او بدون اینکه بداند یا بخواهد، وارد ماجرایی می‌شود که یک طرف آن سازمان جاسوسی کره است و طرف دیگرش بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر در سورینام. حالا او مجبور است ماموریتی مخفی را از طرف نیرو‌های اطلاعاتی کره انجام بدهد و با این کار به دستگیری جئون یوهان (رئیس کره‌ای باند تبهکار) کمک کند؛ قصه وقتی جالب‌تر می‌شود که بدانیم جئون یوهان خودش را در قالب یک کشیش محلی جا زده است.

تاریخ انتشار: از ۱۸ شهریور

۵. جه‌گال؛ مربی ذهن (Mental Coach Jegal)

این درام ورزشی داستان دختر اسکیت‌بازی به اسم چا گایول است که استعداد زیادی در این رشته دارد و یک بار هم مدال طلای المپیک را برده است. اما او مدتی است که به شدت افت کرده و شکست‌های پیاپی را تجربه می‌کند. به همین خاطر گایول پیش یک مربی ورزشی ذهن به اسم جه‌گال گیل رفته تا او را از لحاظ روانی برای مسابقات المپیک آماده کند. اما خود جه‌گال هم که قبلا تکواندوکار بوده، گذشتۀ عجیبی دارد و دسیسه‌ها و توطئه‌هایی باعث شده‌اند که او مجبور شود ورزش را کنار بگذارد. در طول مدتی که جه‌گال مشغول هدایت گایول است، آدم‌های گذشته دوباره سر راه او قرار می‌گیرند و اوضاع حسابی پیچیده می‌شود.

تاریخ انتشار: از ۲۱ شهریور

۶. عشق قراردادی (Love in Contract)

پارک مین یونگ بعد از بازی در سریال موفق «پیش‌بینی عشق و آب و هوا» در این سریال دوباره به صحنه برگشته و نقش زنی به اسم چوی سانگ یون را بازی می‌کند که کارش انجام ازدواج‌های صوری و قراردادی است. او به شکل صوری در مهمانی‌ها نقش همسر را برای مشتریانش بازی می‌کند. اما قرار نیست که همه چیز در این شغل عجیب و غریب خوب پیش برود. خیلی زود سانگ‌یون در موقعیت سختی قرار می‌گیرد و باید دست به انتخاب‌های مهمی بزند.

تاریخ انتشار: از ۳۰ شهریور

۷. قاشق طلایی (Golden Spoon)


این سریال فانتزی و روانشناختی دربارۀ مردی به اسم لی سئونگ‌چون است که در یک خانوادۀ فقیر متولد شده و روزگار خیلی جالبی ندارد. یک روز یک دستفروش پیر یک قاشق طلایی به او می‌فروشد و به او قول می‌دهد که این قاشق برایش ثروت زیادی به ارمغان خواهد آورد. این قول خیلی زود عملی می‌شود و سئونگ‌چون متوجه می‌شود که با قدرت جادویی این قاشق می‌تواند سرنوشت و زندگی‌اش را با هر کسی که دلش خواست جابه جا کند. او هم سرنوشتش را با دوستش به اسم هوانگ تائه‌یونگ عوض می‌کند و به یکباره به فرزند یک خانوادۀ بسیار ثروتمند تبدیل می‌شود. حالا او پیچیدگی‌های زندگی اشرافی را از نزدیک تجربه خواهد کرد.

تاریخ انتشار: از ۱ مهر

منبع: فرارو

کلیدواژه: کره جنوبی تاریخ انتشار کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۸۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم‌ها می‌گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم‌های نمایش خانگی در ایران و کشور‌های عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکو‌های نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشور‌های عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می‌شود: «نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.

برجسته کردن فرقه‌ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهر‌های ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند.»

همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می‌کند: «تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم‌های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم‌های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال‌های خارجی نیز همچون سریال‌های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.

حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال‌های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود، چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال‌های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده‌های ایرانی خواهد داشت.»

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • چرا سریال «حشاشین» در ایران مجوز ندارد؟
  • انتشار سریال «حشاشین» در پلتفرم‌ها ممنوع است
  • پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد
  • پیش تولید « پایتخت ۷ » آغاز شد
  • بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!
  • فیلم| قایدی بهترین گلزن تاریخ ایران در لیگ امارات
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد
  • پیش‌تولید «پایتخت ۷» آغاز شد
  • پیش تولید «پایتخت ۷» آغاز شد